JHX VERHUUR zo kan het dus ook! Huur je als particulier een schuurmachine om geegaliseerde vloer mee op te schuren. Nog nog niet eerder met zo'n machine gewerkt en je krijgt hem niet onder controle. Je belt voor advies. Eigenaar zelf komt gewoon even langs om uitleg te geven om uiteindelijk gewoon zelf even je vloer te schuren. Dit alles zonder in rekening te brengen. SERVICE VAN HET HUIS!! HULDE! Bedankt JHX verhuur!!!
David Tas - Google Review
Meerdere apparaten gehuurd voor een prima prijs. Volgens afspraak lagen de apparaten klaar op de dag die afgesproken was.
Gert - Google Review
Last minute waren wij een aanghanger nodig om met spoed een camper optehalen in het buitenland. Radeloos als wij waren JHX gebeld om hulp. We konden direct langskomen en binnen het uur konden we richting Praag. Materiaal was perfect en dankzij de flexibiliteit van JHX is het allemaal gelukt Helemaal top, perfecte service en betaalbaar!
Rutger Hage - Google Review
Supersnelle service en erg vriendelijk geholpen!
Ingeborg Klooster - Google Review
Groeiend assortiment, indien niet aanwezig op locatie dan wordt voor je gezocht zonder meerkosten. Goede service, JHX is er echt voor de klant.
Erik Snoek - Google Review
Goed onderhouden materiaal, goede prijs/kwaliteit
Chris - Google Review
Add to cart